Arth-Orthopedics

Arth-Orthopedics-logo

Arth-Orthopedics

- cabinet de ortopedie-traumatologie situat în Timişoara, pe Strada 1 Decembrie, Nr. 36. Cabinetul este condus de Dr. Pop Daniel-Laurenţiu, un medic primar în Ortopedie-traumatologie şi doctor în ştiinţe, cu o vastă experienţă în diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor sistemului musculo-scheletal.

Adresă: Strada 1 Decembrie, Nr. 36, Timişoara

Telefon: 0745 996 081

Cuvinte cheie: arth-orthopedics timişoara, cabinet ortopedie, ortopedie, traumatologie, diagnosticare, tratament, intervenții chirurgicale, recuperare, fizioterapie, kinetoterapie, terapie manuală, terapie cu unde de șoc, reabilitare, prevenire, infiltraţii, infiltraţii cu acid, infiltraţii cu PRP, sistem musculo-scheletal, Dr. Pop Daniel-Laurenţiu, medic primar, doctor în științe.

Despre

Arth-Orthopedics este un cabinet de ortopedie-traumatologie situat în Timişoara, pe Strada 1 Decembrie, Nr. 36. Cabinetul este condus de Dr. Pop Daniel-Laurenţiu, un medic primar în Ortopedie-traumatologie şi doctor în ştiinţe, cu o vastă experienţă în diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor sistemului musculo-scheletal.

La Arth-Orthopedics, pacienţii pot beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, oferite într-un mediu modern şi bine echipat. Cabinetul este dotat cu cele mai noi tehnologii şi echipamente de diagnosticare şi tratament, ceea ce permite medicului să ofere cele mai bune soluţii pentru problemele ortopedice şi traumatologice ale pacienţilor.

Printre serviciile oferite de Arth-Orthopedics se numără diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor precum fracturile, luxaţiile, entorsele, leziunile musculare şi ale ligamentelor, dar şi intervenţii chirurgicale pentru diverse afecţiuni ale sistemului musculo-scheletal.

Dr. Pop Daniel-Laurenţiu este un medic dedicat şi pasionat de ortopedie şi traumatologie, iar pacienţii se pot baza pe expertiza sa în diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor lor. El pune accent pe abordarea individuală a fiecărui pacient, tratându-l cu atenţie şi profesionalism.

Arth-Orthopedics este un cabinet de ortopedie-traumatologie cu o echipă de specialişti experimentaţi, care oferă servicii medicale de înaltă calitate şi soluţii personalizate pentru fiecare pacient în parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *