Autopaz

Promovare firme - Autopaz

Autopaz

- firmă de dezmembrări auto cu o experiență vastă în domeniu, specializată în furnizarea de piese auto second-hand pentru o gamă largă de vehicule.

Adresă: Strada Şantierului, Nr. 3, Mintia, Hunedoara

Telefon: 0722 680 551

Cuvinte cheie: dezmembrări auto, piese auto second-hand, vânzare piese auto, reciclare piese auto, automobile rulate, vânzare automobile, reparații auto, revizii auto, service auto, achiziție autoturisme, vânzare, motor, cutie de viteze, ambreiaj, frâne, suspensie, direcție, roți și pneuri, sistem de răcire, sistem de admisie și evacuare, sistem electric, caroserie.

 
 
 
 

Despre

Autopaz este o firmă de dezmembrări auto cu o experiență vastă în domeniu, specializată în furnizarea de piese auto second-hand pentru o gamă largă de vehicule. Echipa noastră de profesioniști calificați și bine pregătiți are o vastă experiență în dezmembrarea și reciclarea autovehiculelor, astfel încât să putem oferi clienților noștri o gamă completă de piese auto de înaltă calitate la prețuri competitive.

În afacerile noastre de dezmembrări auto, punem un accent puternic pe protejarea mediului și ne străduim să minimizăm impactul asupra mediului înconjurător. Acest lucru se realizează prin reciclarea atentă a autovehiculelor dezmembrate, iar piesele reutilizabile sunt restaurate și puse la vânzare în depozitul nostru. În plus, suntem în măsură să oferim clienților noștri o gamă largă de piese auto la prețuri reduse, ceea ce face ca Autopaz să fie alegerea ideală pentru toți cei care doresc să economisească bani fără a sacrifica calitatea.

Oferim clienților noștri o gamă largă de produse și servicii, inclusiv vânzarea de piese auto second-hand, achiziționarea de autovehicule rulate, revizii și reparații auto, service auto și multe altele. Echipa noastră de specialiști în domeniul auto este pregătită să ofere suport și consultanță tehnică tuturor clienților noștri, astfel încât să poată lua deciziile corecte și să se asigure că mașinile lor sunt întotdeauna în cea mai bună stare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *