EDU Jad Masaj

Promovare firme - EDU JAD masaj1

EDU Jad Masaj

- este un salon de masaj care oferă multiple tehnici și componente pentru a ajuta clienții să obțină beneficii precum slăbirea și relaxarea

Adresă: Strada Retezat, Nr. 26, Deva

Telefon: 0723 560 571

Cuvinte cheie: EDU Jad Masaj, EDU Jad Masaj Deva, salon de masaj, salon de masaj Deva, salon masaj cu role de jad, slăbire, relaxare, circulaţie, eliminarea toxinelor, reducerea stresului, anxietate, tonifierea, întărirea musculaturii, aspectul pielii. masaj cu rulouri, jad, turmalină, drenaj limfatic, creme profesionale Bruno Vassari, personal calificat, terapie

Despre:

EDU Jad Masaj este un salon de masaj situat în Deva, pe Strada Retezat, Nr. 26, echipat cu o serie de facilități pentru a oferi o experiență de masaj de înaltă calitate. Printre aceste facilități se numără un pat de masaj automatizat cu role de jad, care ajută la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine, precum și un microstimulator facial computerizat, care ajută la îmbunătățirea tonusului pielii și la reducerea ridurilor.

Salonul mai dispune de un tunel cu raze infraroșii, care ajută la eliminarea toxinelor din corp și la îmbunătățirea sănătății în general.

Terapia cu cristale de turmalină și masca cu cristale jad sunt alte două facilități oferite de EDU Jad Masaj, care ajută la reducerea inflamațiilor și la îmbunătățirea circulației sanguine. Aparatul de masaj pentru picioare ajută la relaxarea și revigorarea picioarelor obosite, în timp ce cremele profesionale folosite în salon ajută la hidratarea și îngrijirea pielii.

Salonul oferă, de asemenea, o saltea cu cristale de jad și turmalină, care ajută la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine în timpul ședințelor de masaj. În ansamblu, EDU Jad Masaj oferă o gamă largă de facilități și echipamente pentru a oferi o experiență de masaj de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *